Klasyczne czy hand made?

Jaka to modna biżuteria, gdzie kupować, co nosić.

Klasyczne czy hand made?

Postprzez Zawieszka » 17 sty 2010, o 15:50

Każda kobieta chce wyglądać wyjątkowo, wyróżniać się, być najpiękniejszą, szczególnie na imprezach rodzinnych, firmowych, wśród znajomych. Biżuteria może nam to zapewinć: zarówno klasyczna jak i oryginalna ręcznie wykonana.
Zawieszka

Re: Klasyczne czy hand made?

Postprzez misiak009 » 26 lut 2010, o 11:57

Biżuteria klasyczna jak najbardziej, ponieważ pasuje wo wieczorowych strojów. Każda kobieta lubująca się w kryształach od samego Svarowskiego (a taką ja właśnie jestem) powinna wybrać ten właśnie komplecik http://www.anka-bizuteria-sklep.pl/svarowski.html, klasyczne wyglądu powracają znowu na salony.
misiak009

Postprzez sylusia » 26 lut 2010, o 23:36

Ja jak najbardziej jestem za tym "hand made" ostatnimi czasy bardzo popularna jest biżuteria tego typu, moje córki nawet próbowały swoich sił w tworzeniu biżuterii, lecz szybko się spaliły w tym temacie, gdyż niewypłacalny się okazał człowiek, dla którego wykonywały zamówienia. Tak to już jest jak jesteś dla kogoś murzynem pracującym za "psi grosz".
sylusia

Postprzez lika89 » 27 lut 2010, o 11:11

Hand made nie zbytnio przemawia do mnie jeśli chodzi o piercing, w uszach to może by jeszcze wyglądały kolczyki typu hand made, w pępku i w nosie nie zbytnio :lol: :lol: :lol:
lika89

Postprzez PiercinG » 27 lut 2010, o 21:49

Wiadomo, że biżuteria do piercingu nie powinna być własnoręcznie robiona. Najlepiej to musi być stal chirurgiczna a nie jakieś badziewia typu plastik, ozdoby własnoręcznie robione mogłyby być ale wiem jedno ja sama nie mam takiego talentu żeby zrobić sobie ozdoby np. kolczyka do pępka.
PiercinG

Postprzez wwizz » 1 lip 2010, o 07:06

Hand made to tak jak pisałem w innym temacie nie dla mojej żonki, lecz klasyczne jak najbardziej i to jeszcze najlepiej z błyszczącymi dodatkami, cieszącymi oko niejednej kobiety. O perłach wymarzonych już nie będę wspominać bo to każda kobieta wie.

Ostatnio przesunięty w górę 1 lip 2010, o 07:06 przez: Anonymous.
wwizz

Powrót do Biżuteria

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Yahoo [Bot] i 11 gości