Czy wypada babci kupić biżuterię?

Kobiety mają różne gusty, lecz istnieją pewne zasady ogólne (szczególnie dla Panów) jaka biżuteria jest odpowiednia dla np. nastolatki, młodej żony, przyjacióki, czy starszej pani.

Czy wypada babci kupić biżuterię?

Postprzez Audrey H. » 8 mar 2010, o 19:06

Moja babcia kończy w następną sobotę 70 lat i z tej okrągłem rocznicy chciałam jej kupić, wraz z dwójką pozostałych wnuków, jakiś trwały i piękny prezent. Cięzko jest mi zdecydować, co mogłoby być dobre dla osoby w takim wieku, więc pomyślałam o biżuterii. Kuzynostwo podłapało mój pomysł i byliśmy już zdecydowani na kupno, ale zaczełam mieć wątpliwości, czy wypada kupować babci biżuterię? Jeżeli tak, to jaką? Dziękuję z góry za rady.
Audrey H.

Re: Czy wypada babci kupić biżuterię?

Postprzez 123projekt » 9 mar 2010, o 16:37

Jak dla babci to proponowałbym kupno jakiś fajnych korali bursztynowych ze srebrnymi dodatkami do tego dopasowanie do kompletu jakiejś broszki z bursztynu. Babcie kochają broszki, a jak dostanie coś z bursztynu to na pewno będzie zadowolona i w jakimś stopniu przypomnicie jej młodość i spełnicie marzenia z młodości.
123projekt

Re: Czy wypada babci kupić biżuterię?

Postprzez Kaskaderka » 10 mar 2010, o 15:45

Ja kupiłam babci piękny wisiorek, który po długich poszukiwaniach znalazłam w antykwariacie. Był w stylu retro, owalny, otoczony złotem, w środku wypełniony właśnie bursztynem. Była zachwycona, aż łza jej popłynęła, ale to ze względu na wartość sentymentalną ( kiedyś opowiadała mi i mojej siostrze o biżuterii jej matki, którą zabrali Niemcy podczas wojny, były to własnie głownie bursztyny i złoto). Uważam, że świetnym prezentem może być dla Twojej babci biżuteria, która będzie trafiała w jej gust, albo wlasnie przypominała coś z mlodości.
Kaskaderka

Powrót do Jaką biżuterię wybrać na prezent.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości